יעל דרור22 באוג׳ 20182 דקותאבוקדו - המלך של החורףהאבוקדו נחשב לאחד הכוכבים הבולטים של החורף. היסטורית, כבר לפני מאות שנים היה מוכר האבוקדו בקרב אוכלוסיות אמריקה הדרומית והמרכזית והיווה...
יעל דרור22 באוג׳ 20183 דקותעם מה עדיף לטגן ביצה?אחת השאלות הכי לא ברורות בתחום התזונה, הבישול והאפיה היא השאלה: מה יותר בריא מרגרינה או חמאה? מה בדבר השמן? איזה סוג עדיף ובמה לעזאזל...
יעל דרור22 באוג׳ 20184 דקותאמרות סבתא בתחום התזונה - נכון או לא נכון?האם כל מה שגדלנו עליו לאורך השנים הן רק "אמירות סבתא" או שיש גם אמת מאחורי ההנחיות וההצעות למזונות אותם חשוב לאכול? האם יש בסיס מדעי...
יעל דרור22 באוג׳ 20183 דקותפשתן - יתרונות בריאותיים מרשימיםהפשתן מוכר למרבית האנשים מתחום תעשיות הטקסטיל, אך יתרונות הצמח לא מסתכמים רק ביצור בגדים ובדים למפות ווילונות. זרעוני הפשתן הינם אחד...