יעל דרור6 באוק׳ 20184 דקותאיך בוחרים דגים? מה הערכים התזונתיים?לאכילת דגים הרבה יתרונות תזונתיים לבריאות האדם אך רבים נמנעים מהם בשל ריח אופייני. חלקנו אוהבים דגים על הגריל, אחרים מעדיפים דג מטוגן ויש...
יעל דרור6 באוק׳ 20183 דקותאיזה אוכל יכול לשנות לנו את צבע העור?למזון שאנו אוכלים יש השפעה רבה על גופנו. כולנו מכירים את השפעת המזון במישור השובע והרעב, מישורים בסיסיים אליהם אנו תמיד רגישים.... עם...
יעל דרור6 באוק׳ 20183 דקותכולסטרול- טוב או רע?"כולסטרול" הפך להיות בשנים האחרונות מילת גנאי. הוא פוגע בבריאות, סותם עורקים, מהווה גורם סיכון להתקפי לב ובכלל מזיק מאד למצב הרוח, כאשר...
יעל דרור6 באוק׳ 20183 דקותמה זה סיבים תזונתיים?אחד המושגים שהפך בשנים האחרונות להיות שם נרדף ל"בריאות" ולכן נמצא באותיות גדולות על מוצרי מזון רבים הוא המושג "סיבים תזונתיים". מי הם...